Alcatraz

På frågan om Alcatraz är världens kändaste fängelse svarade Matt ja. Det är dessutom en intressant plats som man absolut inte får missa att besöka om man är i San Francisco. Fängelset lades ner 1963 och är idag förfallet. Om man, som jag, är intresserad av övergivna platser blir det ännu mer spännande.
Det var så kallt och blåsigt ute på ön att jag var tvungen att köpa en Alcatraz-jacka i min favoritfärg.

Författare: Per

Per Myrsten föddes i Uppsala den 11 augusti 1978. Han har gjort några resor till USA och Canada genom åren men det här blir den första tillsammans med Matt. På gott och ont.

3 reaktioner till “Alcatraz”

 1. Har rätt bra minne av när vi var ute vid Alcatraz, fast det är ett tag sedan.

  Här är åter sommarvarmt. Jag har just dragit upp två gäddor (3,6 resp. 2 kg) samt 18 abborrar som vi skall bjuda Bitte och Kenneth på nu på fredag, dagen före bröllopet.
  Skall imorgon till Söderfors och Vendel för att ta in nya uppdrag samt därefter en värdering i Björklinge. Erik ska till Rimbo och Vallentuna.

  Elin och Erik är på kontoret nästa vecka, eftersom Olle är på musikevenemang hela veckan. Agneta jobbar bara på måndag och jag åker till Köping och Vingåker för nya uppdrag på måndag samt därefter vidare till Vadstena. Har ett par uppdrag även där nere på gång i Degerfors och söder om Askersund (samt ev. ett i Ödeshög).

  Du är inplanerad att vara på kontoret 26 och 28 juli (eller något sånt) när Du är tillbaks. Passa på och njut.

  JW

Kommentarer är stängda.