All you need is love

The Beatles – Love, Cirque du soleil på Mirage i Las Vegas. En fantastiskt bra föreställning! Jag fick gåshud flera gånger och Matt sa efteråt att det var den bästa show han någonsin har sett. Artisterna var otroligt skickliga, uppfinningsrikedomen stor och musiken förstås underbar. Vi är väldigt nöjda. Showen är inte billig att se men värd varenda cent. Enda minuset var att jag hade glömt mina glasögon i bilen.

Författare: Per

Per Myrsten föddes i Uppsala den 11 augusti 1978. Han har gjort några resor till USA och Canada genom åren men det här blir den första tillsammans med Matt. På gott och ont.

5 reaktioner till “All you need is love”

  1. Själv har jag ägnat de senaste två dagarna åt att träna på att gå på slak lina. Sjukt svårt. Jag tror att Matt skulle gilla det.

  2. En av de vi hyr hus med här på Gotland har med sig linan. Köpt på Många bollar i luften.
    Det är förnedrande svårt!

Kommentarer är stängda.