Cirque du Soleil

Den 14 oktober 2004 skickade jag följande länk till Per: Beatles ersätter Siegfried och Roy. Eftersom han är ett stort Beatlesfan förstod jag att han skulle gilla det och svaret löd naturligtvis ”Ah, coolt! Man kanske borde åka dit.” Sagt och gjort, nu ska vi dit och tänkte att vi samtidigt kunde hyra en bil och se resten av landet när vi ändå är där. Givetvis bor vi på Mirage för att ha så nära som möjligt till showen som kom att kallas LOVE.

Gammal är äldst

Med blommor och med blad firar vi Matt i dag (rent bildligt). Han fyller nämligen 32 år och är därmed lika många år som jag. Det var väldigt bra när man skulle boka hyrbil och fylla i fältet ”förarens ålder”. Det fanns bara ett fält så det var tur att vår ålder är densamma vid körtillfället.

När Matt fyllde 30 firade vi på Hermans i Stockholm. 32 är förstås inte lika stort och därför blir det tråkigt nog inget liknande i dag. Den gången fick han en småtrevlig resa till Skottland av mig och The Horribles. Den här gången ska han få välja mellan ett tåg i trä där vagnarna bildar ordet ”Matt” och en lunch/middag på valfri restaurang i Phoenix 5 eller 6 juli 2011.

I dag har jag för övrigt pratat med min vän Rachel som bor i Rochester, New York. Jag hoppas verkligen att vårt tidsschema håller så att vi får möjlighet att hälsa på henne där uppe. Det skulle vara såååå trevligt.

Vem kommer först till New York?

Jag kom på att jag borde ha startat resan i San Francisco och Matt i New York och så kunde vi ha mötts halvvägs, t.ex. i Dallas. Tydligen hade vi dock köpt biljetter som inte går att boka om så Matt föreslog att vi istället tävlar om vem som först kan ta sig från San Francisco till New York. Vi ska försöka sätta upp en sajt från utlandet så att ni kommer kunna spela på er favorit. Matt kommer ge 13 gånger pengarna, kan jag avslöja.