Blir början svår så blir resten lätt

Resan börjar med att tåget till Arlanda är inställt. Tur att taxi finns. Jag glömde packa ner mina shorts.

Författare: Per

Per Myrsten föddes i Uppsala den 11 augusti 1978. Han har gjort några resor till USA och Canada genom åren men det här blir den första tillsammans med Matt. På gott och ont.

3 reaktioner till “Blir början svår så blir resten lätt”

  1. Hoppas de har shorts i usa. Då kan du köpa nya där. Av någon anledning finns du inte med i min google talk lista längre. Kan du fixa det? Hoppas resan i övrigt går bra. Hälsa wabo så gott!

    1. Jag fixade in dig på Google Talk igen. Jag ska leta prisvärda shorts i dag. Det är dock inte så varmt i San Francisco.

  2. Jag fick 400:- i ersättning av Upplands Lokaltrafik för taxiresan. Det betyder att jag bara betalade 55:- för att komma till Arlanda från Uppsala istället för 130:- som det hade kostat om Upptåget inte hade varit inställt. Den räknekunnige, eller den som har miniräknare, inser då att jag sparade 75:- på det inställda tåget. En ganska bra början på resan ändå, med facit i hand.

Kommentarer är stängda.