Bildag

Det enda vi har gjort i dag är att ta oss från Monterey där vi sov i natt till Los Angeles där vi ska stanna tills på lördag. Den längsta delen av bilfärden gick vid kusten som hade väldigt fina vyer att titta på. I alla fall för den som inte körde då vägarna både var smala och svängde mycket och man fick koncentrera sig mer än vanligt på körningen. Dessutom så var mobiltäckningen i princip obefintlig den första halvan och bara i viss mån märkbar den andra halvan. Trots vägarna och mobiltäckningen så har det i alla fall varit en trevlig dag och vi har t.ex. sett sjöelefanter för första gången. Nu har vi precis checkat in på ett motell i Hollywood och tänkte försöka få några timmars sömn innan morgondagens äventyr börjar.

Författare: Matt

Mattias Wallander föddes i Enköping den 13 april 1979 och har aldrig varit hemifrån längre än en vecka. Det här blir hans första resa utanför Europa.

5 reaktioner till “Bildag”

 1. Tja! Hoppas allt är bra! Har Per skaffat ett amerikanskt kontantkort/abonnemang eller använder du wifi för att surf the web? Eller hur har du/ni löst tillgången till internet?

  1. Vi har amerikanska simkort för en månad som bara fungerar för datatrafik. Wi-fi använder vi på vissa motell. Matt har också med en dator.

 2. Hej!
  Tack för att vi får följa er resa så här. Fortsätt med massor av bilder o intryck. Men vad är det som ligger på bilden? Döda djur? Vilar de? Man blir ju orolig 😉

 3. Sjöelefanterna såg inte så imponerande ut jämfört med de sjökor (mammals) vi sett i havet utanför Florida. Dom är säkert 10 ggr så stora, men går inte upp på land. Dom håller sig i grunda vikar och dammar med förbindelse till havet.
  Kul att Ni har trevligt. Träffade Ni Nordfors i Fischermans wharf?
  Har idag sålt intrånget för 1,9 milj. och haft visning på Säva kvarn – 30 bilar. Vi har på e.m. haft 27 grader och soligt. AC på kontoret funkar bra nu.
  Har just kommit hem från fisketur – 11 skapligt stora abborrar, ca 2 hekto styck. JW

Kommentarer är stängda.