Första kändisen

Vi har sett vår första kändis! Det var efter vi ätit lunch i Beverly Hills och skulle hämta ut vår bil vid en valet parking (för övrigt vår första sådan också, det känns som att vi är med i en film). När hon som stod före oss i kön fick ut sin bil kom en paparazzifotograf springandes med en stor kamera och pepprade med avtryckarknappen. Hon försökte vända undan ansiktet lite slött men det hjälpte nog föga. Efter att hon hoppat in i sin bil och åkt iväg sprang paparazzifotografen till sin Prius och förföljde henne i hög hastighet.

Författare: Matt

Mattias Wallander föddes i Enköping den 13 april 1979 och har aldrig varit hemifrån längre än en vecka. Det här blir hans första resa utanför Europa.

8 reaktioner till “Första kändisen”

  1. Det är ju frågan, men det är naturligtvis inte lika viktigt som att veta att det är en kändis av något slag.

  2. Vilken svår fråga – men intressant händelse för er 🙂 Jag har ingen aning om vem som är på bilden men gissar på typ Kate Holmes, även om hon nog har en betydligt större bil och betydligt fler paparazzis i släptåg! Fortsatt trevlig resa!

  3. Jag hoppas att paparazzifotografen fick bättre bild på henne än vad ni fick. Och eftersom ni har tre bilder på paparazzi undrar jag om ni inte tycker att det är han som är kändisen? I så fall tror jag att det är John Carpenter som är paparazzi och Mila Kunis som är foto-objekt (men ni får gärna lägga upp Carpenters bilder så att man kan göra en riktig bedömning).

  4. Katie Holmes tänkte jag också på, men som du säger så borde det vara fler än en paparazzi i så fall. Sen tyckte jag inte riktigt det såg ut som hon ändå, men hon är ändå närmast just nu. Megan Fox eller Mila Kunis känns inte heller helt rätt. Vi ska försöka komma i kontakt med John Carpenter för att få se hans bilder.

Kommentarer är stängda.