Las Vegas – nöjeslivets huvudstad

Vi har sett Phantom på The Venetian och en kortare piratshow på Treasure Island i kväll. Phantom (of the Opera) kostade oss $66 per person (414 kronor med nuvarande dollarkurs 6.27). Det var en bra bit under ordinarie pris men vi hamnade långt ifrån scenen. Föreställningen var väldigt bra. Snygg scen, mycket bra specialeffekter och duktiga sångare. Vi kan rekommendera showen, men köp platser närmare scenen, det är det värt.
Piratshowen var en gratisföreställning utanför Treasure Island. Den innehöll bl.a. kanonavfyrningar och ett sjunkande piratskepp. Den spelas var 90:e minut. Andra sevärdheter är vulkanen utanför Mirage som får utbrott en gång i timmen kvällstid och fontänerna vid Bellagio som sprutar varje halvtimme på dagen och varje kvart på kvällen.
Jag har gått ca 15 km i dag och har blåsor under fötterna. Matt tänker tråkigt nog tvinga upp mig i svinottan i morgon och jag kommer inte få bada i poolen här på Mirage, vilket är synd för den ser trevlig ut.

Författare: Per

Per Myrsten föddes i Uppsala den 11 augusti 1978. Han har gjort några resor till USA och Canada genom åren men det här blir den första tillsammans med Matt. På gott och ont.