JFK

Vi är i Dallas och i Dallas är det en otroligt jobbig värme på 37 grader. Av någon anledning känns den mycket värre än 44 grader i Calico. Därför har vi försökt vara effektiva och bara gjort det viktigaste, t.ex. att se platsen för John F. Kennedys dödsskjutning 1963.

Skotten är markerade med kryss i gatan och det var fler än vi som var där för att se platsen. Längst till höger på sjätte våningen i huset på bilden satt Lee Harvey Oswald när han sköt (om det nu var han). Nu finns där ett museum vid namn The Sixth Floor Museum och för att minska risken att det hela ska hända igen så sitter det numera en förbudsskylt mot vapen vid ingången.

Författare: Matt

Mattias Wallander föddes i Enköping den 13 april 1979 och har aldrig varit hemifrån längre än en vecka. Det här blir hans första resa utanför Europa.