Biten

I förrgår tog jag ett morgonlöppass längs med Katy Trail i Dallas. Längst ut innan jag skulle vända tillbaka mot hotellet så lade jag mig på en gräsmatta och tänkte att jag skulle få lite färg i solen. Tyvärr så lade jag mig dock mitt i vägen för en myrkoloni. Det jag trodde var svettdroppar som rann var i stället myror som gick omkring och bet på mig. Efter ett tag när jag skulle resa mig upp såg jag flertalet små myror krypandes omkring bl.a. på min vänstra armbåge. Då märkte jag även att det sved där de hade hållit till. Det blev lite rött under första dagen men dagen därpå såg det ut som på bilden nedan. Eventuellt har det varit ännu värre i dag. Per säger att jag troligtvis måste amputera men det har jag hört är väldigt dyrt i USA så jag måste försöka hålla ut tills jag kommer tillbaka till Sverige. Risken är dock i så fall att prickarna med var spricker och att det kommer nykläckta myror utkrypandes. Om det hinner hända så ska vi försöka sända det via Live-sidan så att ni inte missar någonting.

Och någon färg fick jag naturligtvis inte trots 34 grader och ingen solkräm.

Författare: Matt

Mattias Wallander föddes i Enköping den 13 april 1979 och har aldrig varit hemifrån längre än en vecka. Det här blir hans första resa utanför Europa.