Per & Matt are like dog and cat

image

Matt har fått för sig att vi ska ha så kallt som möjligt i bilen trots att vi är klädda i shorts och t-shirts. Lite jobbigt eftersom vi ska åka långt i dag, vi har 500 km kvar till Harrisonburg där vi ska övernatta.
Nackdelar: Vi får sitta och småfrysa.
Fördelar: Inga.

Författare: Per

Per Myrsten föddes i Uppsala den 11 augusti 1978. Han har gjort några resor till USA och Canada genom åren men det här blir den första tillsammans med Matt. På gott och ont.

11 reaktioner till “Per & Matt are like dog and cat”

  1. Man sover när man sover och kör när man kör. Dessa två förehavanden är på intet sätt möjliga att kombinera.

 1. Kanske för dig, Per som har svårt att somna även i ett tyst, mörkt rum när du är jättetrött men för oss andra dödliga är det ganska lätt att nicka till lite när man har kört ett tag, det inte händer så mycket på vägen och om man är lite trött. Oavsett så är det den som kör som bestämmer, detta gäller både temperaturen och musiken. Sådana är reglerna. Gillar du inte läget får du köra istället.

  1. Temperaturen kan man bestämma tillsammans. Musiken är Hit the Road-spellistan på Spotify. Fast oftast är det tyst.
   Naturligtvis borde jag ha höjt temperaturen som Matt fantiserar om att jag gjorde men jag satt och frös istället för att han skulle få sin vilja igenom. Sen tog jag på mig en tröja och körde själv och vad gjorde Matt då? Jo, han höjde temperaturen flera gånger. Men han får göra som han vill. Det viktiga är att han är nöjd.

 2. Haha, jag döööör!
  Dagens i-landsproblem kanske?? 😛

  ”Man sover när man sover och kör när man kör” -Sure, all sanning till den saken men när kollar man då runt? Jag råkar veta att herr- ”jag kör med mina knän” borde kunna kombinera både det ena och det andra när du kör och skrämmer livet ur folk i baksätet när du tittar drömmande bort i horisonten (-långt ifrån vägen!!)

  Tror att somna vid ratten och att drömma bort i landskap är ungefär lika farligt så all cred till Matt som tänker på allas säkerhet (-så länge han kör iaf)

  1. Styr med knäna, inte kör.
   Vana förare har blicken långt bort, ovana har den alldeles framför bilen.

 3. jag kan köra med knäna också! Det är absolut inga problem, dessutom idag har en del moderna bilar system för att man inte ska köra på något framför osv och även att man även håller sig i rätt fil om man skulle somna! Dagens teknik går frammåt!!!

  MVH / Abbe på resa

Kommentarer är stängda.