Times Square, 20.33

image

image

20.33 på Times Square. En cool plats.
I dag har vi varit i Central Park, vid Dakota Building (där John Lennon bodde och tragiskt nog även dog) och Naturhistoriska museet. Därefter tog vi tunnelbanan norrut för att köpa bagels på Tom’s Restaurant, restaurangen i Seinfeld som även omsjungs av Suzanne Vega i låten Tom’s Diner.

Författare: Per

Per Myrsten föddes i Uppsala den 11 augusti 1978. Han har gjort några resor till USA och Canada genom åren men det här blir den första tillsammans med Matt. På gott och ont.

2 reaktioner till “Times Square, 20.33”

 1. Hej på Er.

  Det har varit kul att följa med på resan som väl så vitt jag förstår slutar imorgon eftersom Ni skall komma hem till Sverige och verkligheten igen på lördag.

  Här är som vanligt, d.v.s. rätt mycket jobb. Jag har haft två slutuppgörelser idag i Motala och i Katrineholm. Vi har åkt från Vadstena i morse efter drygt 2 veckor borta med intag av en del nya objekt och besök i Köpenhamn och Tyskland.

  Olle har arbetat på kontoret alla dagar denna vecka och åker efter fredagens jobb till Norrland i 2 veckor. Erik är i Barcelona och är tillbaks nästa onsdag.

  Per – Du är bjuden och anmäld till Elin och Ankies födelsdagskalas på tisdag kväll i nästa vecka här i Tyresta.

  Välkommen hem önskar JW och LM

  Välkommen hem önskar JW och LM

Kommentarer är stängda.