Sam & Max Hit the Road har anlänt

Hit the Road kom med postenI dag fick jag Sam & Max Hit the Road med posten. Jag köpte spelet på Tradera av TV-spelsbörsen i torsdags för 99:- inkl. frakt. Det är förvisso 30:- mer än vad det kostade på Webhallen en gång i tiden, men nu är spelet svårare att få tag på. Det handlar förstås om nyutgåvan av originalspelet.

Jag spelade Sam & Max för första gången 1995 då jag fick låna det av min kompis Daniel Rydell, på disketter. Den gången klarade jag det, vi får se om det går lika bra nu. Jag får överväga att ta hit Matt eller alternativt Daniel Rydell om det blir problem. Daniel Rydell skapade för övrigt två egna spel vid namn Line Game och UFO Wars. Även Matt har deltagit i utvecklandet av ett spel; The W.O.I.D. Man kan därmed kalla dem spelexperter.

Författare: Per

Per Myrsten föddes i Uppsala den 11 augusti 1978. Han har gjort några resor till USA och Canada genom åren men det här blir den första tillsammans med Matt. På gott och ont.