Tidsplanering

I går kväll satt jag i över fyra timmar och räknade på hur mycket tid vår planerade resväg ungefär borde ta. Vi har nämligen varit lite oroliga att vi kanske inte skulle hinna med allt som vi tänkt. Det visade sig tyvärr stämma och vi har bestämt oss för att inte ta samma väg genom Kanada som vi först hade tänkt. Förhoppningsvis ska vi dock hinna med ett lite kortare besök där ändå.

Men det som jag egentligen ville berätta är något roligare och mycket viktigare. Medan jag gick igenom resvägen så behövde jag kolla upp lite vad man bör göra på de olika ställena vi passerar. Dallas t.ex. Där finns det så klart flera saker att göra men framförallt det som troligtvis kommer bli det bästa på hela resan. Jag upptäckte nämligen att de har ett stort äventyrsbad.

I början av det här året var jag och Fredrik till vad som ofta betecknas som Sveriges bästa äventyrsbad, Gustavsvik i Örebro (eventuellt delas topplaceringen med Borlänges Aqua Nova). Jag vill inte riktigt förringa det – det var väldigt bra – men det har nog svårt för att konkurrera med ett äventyrsbad som heter Hurricane Harbor och ligger i Texas. Jag tror likheterna upphör vid att de båda (och Aqua Nova) har en åkupplevelse som heter Black Hole.

Författare: Matt

Mattias Wallander föddes i Enköping den 13 april 1979 och har aldrig varit hemifrån längre än en vecka. Det här blir hans första resa utanför Europa.

En kommentar till “Tidsplanering”

Kommentarer är stängda.