Vem kommer först till New York?

Jag kom på att jag borde ha startat resan i San Francisco och Matt i New York och så kunde vi ha mötts halvvägs, t.ex. i Dallas. Tydligen hade vi dock köpt biljetter som inte går att boka om så Matt föreslog att vi istället tävlar om vem som först kan ta sig från San Francisco till New York. Vi ska försöka sätta upp en sajt från utlandet så att ni kommer kunna spela på er favorit. Matt kommer ge 13 gånger pengarna, kan jag avslöja.

Författare: Per

Per Myrsten föddes i Uppsala den 11 augusti 1978. Han har gjort några resor till USA och Canada genom åren men det här blir den första tillsammans med Matt. På gott och ont.

3 reaktioner till “Vem kommer först till New York?”

  1. Är det du eller jag som har taxikort? Du känner inte till alla genvägar som man lär sig upptäcka under utbildningen.

Kommentarer är stängda.