Telefondisplaybakgrund blir utflyktsmål

Linksys-telefonGolden Gate-bron utanför San Francisco var världens längsta hängbro när den invigdes år 1937. Den ritades av den tysk-amerikanske ingenjören Joseph Baermann Strauss som nu står staty intill bron. Stålbalkarna tillverkades på den amerikanska östkusten och transporterades med båt till San Francisco, via Panamakanalen. I dag bestämde jag och Matt oss för att besöka bron när vi kommer till Kalifornien med anledning av att jag har den som bakgrund på min kontorstelefon samt att Matt aldrig sett en så berömd bro i hela sitt liv med undantag för Tower Bridge i London som han har sett på håll.

Författare: Per

Per Myrsten föddes i Uppsala den 11 augusti 1978. Han har gjort några resor till USA och Canada genom åren men det här blir den första tillsammans med Matt. På gott och ont.

2 reaktioner till “Telefondisplaybakgrund blir utflyktsmål”

Kommentarer inaktiverade.