Route 66 i Barstow

I dag åkte vi från Los Angeles till Las Vegas. Vi svängde av motorvägen (15) för att äta lunch i Barstow och plötsligt befann vi oss på f.d. Route 66. Jag har varit lite ledsen över att vi inte kommer åka på den numera nedlagda vägen mer än på något enstaka ställe så jag blev extremt nöjd och tog på egen hand beslutet att åka vägen två gånger. Det var riktigt coolt, det såg ut som man tänker sig att Route 66 ska se ut. Inte mycket verkade ha ändrats sedan 1950-talet. Mackar, motell, verkstäder, butiker, restauranger… allt påminde om svunna tider.
Åker du någon gång mellan Los Angeles och Las Vegas måste du svänga av i Barstow och åka gamla Route 66! MÅSTE!

Författare: Per

Per Myrsten föddes i Uppsala den 11 augusti 1978. Han har gjort några resor till USA och Canada genom åren men det här blir den första tillsammans med Matt. På gott och ont.