Det som händer i Las Vegas hamnar på hittheroad.se

image

image

I går natt sov vi i en trerumssvit på Siena Suites i Las Vegas. 369 kronor kostade det. Nu hade vi tur och blev uppgraderade gratis men hotell i Las Vegas är generellt sett billiga, i synnerhet på vardagar.
Nu är vi på vårt nya hotell, The Mirage, där vi ska sova är i två nätter. Mirage är det finaste hotellet vi kommer bo på under resan så vi ska passa på att njuta lite extra här.
Las Vegas är helt galet och liknar inget annat vi tidigare har sett. Osannolika byggnadsverk och jättelika blinkande skyltar finns överallt. Mest galet är nog New York-New York, ett New York i miniatyr med casino, hotell och naturligtvis också en bergochdalbana. Vi har även ätit veganlunch på lyxiga Wynn, åkt hela vägen upp i USA:s högsta fristående utsiktstorn,  Stratosphere Tower, och blivit fullkomligt dyblöta i ett åskregn. Totalt har vi gått ungefär en mil i dag. Nu förbereder vi oss för kvällens övningar.

Författare: Per

Per Myrsten föddes i Uppsala den 11 augusti 1978. Han har gjort några resor till USA och Canada genom åren men det här blir den första tillsammans med Matt. På gott och ont.

2 reaktioner till “Det som händer i Las Vegas hamnar på hittheroad.se”

  1. Tjena Vegas!
    3rumssviten… Delade ni den med andra då eller? Annars låter den lyxig.
    Och vad är det för övningar ni gör på kvällarna? Jag vet att ni inte hinkar öl iaf 😛

    1. Ha ha, nej vi hade den själva. Vi fick varsitt sovrum för första gången på resan.
      I går kväll var vi på en show – Love.

Kommentarer är stängda.