Planeringskonferens

Per & Matt planerar5 februari 2011 har vi ägnat åt att lägga upp en plan för vilken väg vi ska ta för att nå New York och vilka ställen vi ska besöka på densamma. Det är bara riktlinjer än så länge men gissningsvis kommer slutresultatet, i alla fall till vissa delar, att likna dagens plan. Förutom att Matt i perioder snöade in på sökande efter veganrestauranger har vi varit produktiva. Vi hade som omväxling inga större problem att enas om de vägval som skulle göras. Google Maps har varit till stor hjälp under dagen även om vi stötte på en och annan bugg. Vi har ännu inte gjort någon uppskattning på om det är rimligt att hinna åka hela denna långa sträcka på 30 dagar. Det finns en viss risk att vissa resmål (t.ex. Washington DC) kommer att behöva bortprioriteras. Den som lever får se.

Författare: Per

Per Myrsten föddes i Uppsala den 11 augusti 1978. Han har gjort några resor till USA och Canada genom åren men det här blir den första tillsammans med Matt. På gott och ont.