Gammal är äldst

Med blommor och med blad firar vi Matt i dag (rent bildligt). Han fyller nämligen 32 år och är därmed lika många år som jag. Det var väldigt bra när man skulle boka hyrbil och fylla i fältet ”förarens ålder”. Det fanns bara ett fält så det var tur att vår ålder är densamma vid körtillfället.

När Matt fyllde 30 firade vi på Hermans i Stockholm. 32 är förstås inte lika stort och därför blir det tråkigt nog inget liknande i dag. Den gången fick han en småtrevlig resa till Skottland av mig och The Horribles. Den här gången ska han få välja mellan ett tåg i trä där vagnarna bildar ordet ”Matt” och en lunch/middag på valfri restaurang i Phoenix 5 eller 6 juli 2011.

I dag har jag för övrigt pratat med min vän Rachel som bor i Rochester, New York. Jag hoppas verkligen att vårt tidsschema håller så att vi får möjlighet att hälsa på henne där uppe. Det skulle vara såååå trevligt.

Författare: Per

Per Myrsten föddes i Uppsala den 11 augusti 1978. Han har gjort några resor till USA och Canada genom åren men det här blir den första tillsammans med Matt. På gott och ont.

En kommentar till “Gammal är äldst”

Kommentarer är stängda.